Известие

Collapse
No announcement yet.

Емблема ? 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Емблема ? 147

Имали нещо специфично в свалянето и поствянето на предна емблема на алфа 147.Различeн ли е захвата на предна и задна емблема смисал поръчах си една и ми дойде после гледах на бг сайт че продават предни и задни все едно са различни.
    Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
    0w40 Shell Helix Ultra

Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщение
    Имали нещо специфично в свалянето и поствянето на предна емблема на алфа 147.Различeн ли е захвата на предна и задна емблема смисал поръчах си една и ми дойде после гледах на бг сайт че продават предни и задни все едно са различни.
    aз си взех от един колегa преди няколко седмици, но тaкaвa която се лепи и стои кaто оригинaлнaтa. Доволен съм от крaйният резултaт и струвaше 8лв+ 3 лв. достaвкa 11 лв. Все ендо е оригинaлнaтa, без дa свaлям стaрaтa, нaпрaво се лепвa от горе...

Comment

Здравейте , и аз се интересувам от емблема предна и задна самоче за 156 ,бях залепил от тези от фолио отгоре върхо старата но от слънцето избеля за 1 г.
      Колегата дето си е взел такава- grenlould твоята от фолио ли е или със силиконово покритие ,ако може качи снимки как е станало и от кои колега си я поръча ?

Comment

Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
        Здравейте , и аз се интересувам от емблема предна и задна самоче за 156 ,бях залепил от тези от фолио отгоре върхо старата но от слънцето избеля за 1 г.
        Колегата дето си е взел такава- grenlould твоята от фолио ли е или със силиконово покритие ,ако може качи снимки как е станало и от кои колега си я поръча ?
        Емблемaтa е силиконовa, ще снимам и ще кача снимка.

Comment

Пиши и инфо от къде може да си поръчам , че моята е много зле.

Comment

Двете емблеми са различни,предната е на винт а задната е с двойно залепващо направена е като капачка!
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 115H.P.-The First

Comment

Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
              Пиши и инфо от къде може да си поръчам , че моята е много зле.
              Виж и това:
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20071
              прочети цялата тема
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Най качествени еблеми са от 155...стават и за 156.....едно към едно....за другите незнам......аз на 156-та...качих от 155 и вече 4-та година не са избледняли...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз карам с такава на 20 години (от Алфа 33) и е като нова...

Comment

Working...
                  X